U bent hier:

Remedial teaching voor leerlingen met een visuele beperking

Op maandag 15 april wordt de cursus Bartiméus Begeleider Visusproblematiek weer gegeven!

Als remedial teacher krijg je zowel in je werk op school als in je eigen praktijk te maken met leerlingen met een visuele beperking. Om hen zo goed mogelijk te begeleiden en passende ondersteuning te bieden, dienen we als professionals te beschikken over basiskennis rondom ‘visuele problematiek’. LBRT verzorgt daarom in samenwerking met Bartiméus een scholing om remedial teachers op te leiden om leerlingen met visusproblemen te kunnen begeleiden.

Na afronding van deze cursus word je door zowel LBRT als Bartiméus erkend als Begeleider Visusproblematiek. Ook word je gratis opgenomen op de LBRT website zodat Bartiméus, samenwerkingsverbanden, ambulant begeleiders, ouders en scholen die op zoek zijn naar een begeleider met deze expertise jou gemakkelijk kunnen vinden! Kijk maar eens hier.

Aanmelden voor de cursus doe je hier.