U bent hier:

VOLLEDIG ONLINE! CURSUS LEZEN, SPELLING & DYSLEXIE - start 12 maart

VOLLEDIG ONLINE! CURSUS LEZEN, SPELLING & DYSLEXIE - start 12 maart

Jij wil graag je kennis op het gebied van Lezen, Spelling & Dyslexie vergroten, maar je hebt eigenlijk geen tijd en ruimte in je planning om te reizen naar meerdere bijeenkomsten op locatie? We got you!

Onze cursus 'Lezen, Spelling & Dyslexie' is nu VOLLEDIG ONLINE te volgen.
In deze cursus staan lezen, spelling en dyslexie centraal. Er wordt uitgebreid ingegaan op recente ontwikkelingen, het signaleren en diagnosticeren van leerlingen met (ernstige) lees- en/of spellingproblemen, het opzetten van een handelingsplan en het begeleiden van deze leerlingen.
En je volgt de 6 bijeenkomsten gewoon lekker vanuit huis!

Data: 12 maart, 26 maart, 9 april, 23 april, 14 mei, 28 mei 2024 van 17.00-20.30 uur (via Teams).

Schrijf je in via onze website.